The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Başkaca gri parafin soy dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sayesinde son dönemlerin popüler hareketı olan İskandinav soluk dekorasyonu hayata geçirmeye bir aşama henüz yaklaşabilirsiniz.

Dolapların üzerinde gümüş renginde ve taşlı enlemesine şık tutacaklar bulunmaktadır ve kahverengi ile bile uyumlu bir şekildedir. Sade ve şık bir dolap olan, 2023 gri antrasit ankastre aş damı dolabı modeli seçiminda yapmış olduracağınız dolabınız günce hayatta size yardımcı olacaktır.

Istikrar gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve mazmun şimendifer. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler kompradorlığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore etmek ve eşyalarınızı yerleştirmek midein bayağı kullanışlı ve avantajlı bir aşhane dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler süresince size zevcelik edecektir.

'2024 Senenin Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye çağırma ediyoruz. Tabiatın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle hayatın günce koşturmasının içre mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tavzih, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıihtiyarr.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa suretı eşyalarda antrasit tercih edileceği hengâm bu renkle uyumlu sair renk seçenekleri sayesinde alana özel bir esir berklabilir.

Kaliteli bir boya seçimi ve mevsuk tatbik teknikleri ile bu kıyak duvar boyasının sunduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Ihmal etmeyin, bu duvar boyası yalnızca bir renk seçimi bileğil, aynı zamanda mekanınıza çağcıl bir dokunuş ve yanıltıcı bir hava ulanmış yönünde atılmış önemli bir adımdır.

Antrasit rengi neutren antrasit duvar boyas tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve gailesiz bir hava oluşturur. Bu kombinasyon sülale sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

öbür nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani art yüzeyinde keçe istila vardır. Bu işlem ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı sprey boya kabil; antrasit renk tonları koltuğunuzda elan tatlı bir oturma hissi verir. 

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan kucakin ayrı bir esinti yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sert çok yerde kullanılabilir.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde dar dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Derin antrasit renk siyaha benzeyen en derin tonudur.

Elan modernize ve daha az karakterize mekanlar yürekin ise grinin ilgisiz tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan zir ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup az buçuk henüz bıçkın ve sınai bir ortam sağlamlayacaktır.

Minimalist bir bediiyat havası yaşatan açıkça gir rengi var olan renklerle bile kolayca düzen gösterebiliyor.

Report this wiki page